Hirdetés

PC-n is simán futtatható az Unreal Engine 5 techdemó

|

Persze azért szükséges hozzá például a megfelelően erős videokártya.

Hirdetés

Lenyűgöző demót villantott nemrég az Epic Games, amivel megmutatta a nagyvilágnak, hogy mire is lesz képes majd az Unreal Engine 5. A bemutató ugyan alapvetően a PlayStation 5 erejét hivatott demonstrálni, de természetesen más platform is megbirkózik majd az új motorral.

Hirdetés

Az Epic Games nemrég megerősítette, hogy a korábban látott techdemó PC-n is futtatható, ha egy GeForce RTX 2070 Super és egy gyors NVMe SSD zötyög a gépházban. Más források pedig azt állítják, hogy egy RTX 2080-nal és egy Samsung 970 EVO NVMe SSD-vel felszerelt laptop 40 fps-sel képes prezentálni a látványos demót.

A fentiek alapján tehát úgy tűnik, nem lesz szükségünk a lehető leggyorsabb SSD-re ahhoz, hogy futtatni tudjunk Unreal Engine 5-ös játékokat. Persze nagy valószínűséggel még sokat kell várnunk az első olyan alkotásra, ami az Epic motorját használja majd, így bőven van időnk beszerezni egy új háttértárat, felkészülve erre a következő generációra.

Nektek hogy tetszik eddig az Unreal Engine 5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)