Hirdetés

Ki akarod próbálni PC-n a Silent Hills P.T. élményt? Tessék!

|

Megvan a hírhedt Silent Hills P.T. ízelítő, aminek teljes változata sosem készült el? PC-re próbálják nekünk portolni az élményt a modderek, érdemes próbát tenni a munkáikkal.

Hirdetés

Sajnos sosem készült el a Silent Hills, aminek eredeti demója, a P.T. annyi embert rémisztett halálra. A rövid kis bemutató önmagában jobb volt, mint az addigi horrorjátékok nagy része, de sajnos PC-re nem jutott el. A rajongók persze dolgoznak azon, hogy ez a helyzet változzon.

Hirdetés

A legígéretesebb próbálkozás a Corridors (ide kattinva letölthető), ami Unreal Engine 4-ben próbálja feleleveníteni a rettegés élményét. A játék fejlesztése még meglehetősen korai fázisban van, de már bárki számára kipróbálható. Az alkotója ígéri, hogy folyamatosan irtani fogja a bugokat, és idővel új pályákkal is bővíti majd.

A második egy kicsit bonyolultabb megoldás, amit egy Reddit felhasználó, LinusPixel próbál összehozni. A lelkes rajongó kivonta az animációkat, térképeket, és textúrákat az eredeti programból, és egy új motor alá próbálja beerőszakolni őket. Ebből a változatból már szintén van kipróbálható verzió.

Reméljük mindkét játék végleges változata elkészül. Ha már a Silent Hills nem készült el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)