Hirdetés

PC-re és más platformokra is megjelenik a Crash Bandicoot 4: It's About Time

|

Az Activision bejelentette, mikor élhetik át Crash legújabb kalandjait azok, akiknek nincs PS4-e vagy Xbox One-ja.

Hirdetés

Miután a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy elképesztő sikert aratott, nem volt kérdés az Activision számára, hogy kell egy folytatás. A Toys for Bob kiváló munkát végzett, a tavaly októberben megjelent Crash Bandicoot 4: It's About Time egy fantasztikus platformer lett, azonban a mai világban ritkán látható módon csak két, akkor elérhető konzolra tették elérhetővé. 

Sejthető volt, hogy a helyzet nem marad így, és most már azt is tudjuk, pontosan mikor változik: a PlayStation 5-ös, Xbox Series X|S-es és Nintendo Switch-es kiadás március 12-én jelenik meg, míg a PC-s valamivel később, de még idén befut a Battle.netre.

Hirdetés

Az új generációs konzolokon a játék 4K mellett is 60 fps-sel fog futni, gyorsabban tölt be, és a 3D audio is fokozza az élményt, továbbá PS5-ön a DualSense adaptív ravaszai nyújtotta előnyöket is élvezhetjük. Akinek megvan a PS4-es vagy Xbox One-os változat, konzolcsaládon belül ingyenesen frissíthet, és a mentéseit is átviheti.

A kiadó továbbá azt ígérte, az év folyamán számos tartalommal bővíti a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)