Hirdetés

PC-re és PS5-re is érkezik az Uncharted 4 és a The Lost Legacy

|

A Sony megerősítette, hogy valóban egy Uncharted kollekció lesz a következő PC-s projektjük.

Hirdetés

A Sony egyre több, korábban PlayStation-exkluzív játékát hozza el egy másik platformra is, az utóbbi időben pedig egyre több pletyka érkezett arról, hogy a következő nagy dobása bizony az Uncharted 4: A Thief's End portolása lehet. Ez a PlayStation Showcase során be is igazolódott, mi pedig csak kapkodtuk a fejünket a pörgős jelenetek során. 

Hirdetés

Ami biztos, hogy a csomag neve Uncharted: Legacy of Thieves Collection lesz, és magába foglalja az Uncharted 4-et, valamint az önálló játékként megjelent kiegészítőt, a The Lost Legacy-t is, méghozzá PC-re és PlayStation 5-re egyaránt. Csakhogy a Naughty Dog nem csupán elhozza ezeket a címeket az említett platformokra, ki is csinosítja azokat: mindkét játék esetében a Remastered változatokat kapjuk meg, ahogyan azt az alábbi mozgalmas trailer is ígéri: 

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection sajnos idén már nem érkezik meg, de nem kell rá túl sokat várni, 2022 elején számíthatunk a megjelenésére. Úgy tűnik, a korábbi játékokat nem pótolhatják majd be a PC-sek, de várjuk ki a végét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)