Hirdetés

PC-re is jön a 007 Legends

|

A jó hír mellé befutott az első trailer is a héten, amiből kiderült, hogy Roger Moore-t a Moonrakerben irányíthatjuk majd.

Hirdetés

Amikor múlt hónapban bejelentette az Activision, hogy a Bond filmek ötvenedik évfordulója előtt egy olyan játékkal tiszteleg, amiben az összes 007-es feltűnik, csupán az Xbox 360 és a PlayStation 3 konzolokat jelölte meg a támogatott platformok között. Most viszont a PC-s rajongók is megnyugodhatnak, hiszen a 007 Legends nem kerüli el az ő gépeiket sem október közepén.



A szerkesztőség legnagyobb Bond-mániákusaiként aDaM és jómagam azonnal lázba jöttünk, amint megtudtuk, hogy Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig, de még az egyetlen filmet kapott George Lazenby felett is átvehetjük majd az irányítást. A tervek szerint a Eurocom FPS-e a színészek egy-egy filmjét dolgozza fel. A bejelentéskor csak a mozikban novembertől vetített Skyfall volt biztos Daniel Craing karakterével (valamint Lazenby és az On Her Majesty's Secret Service), ám az első trailer (valamint a galériában található képek) leleplezte, hogy Roger Moore digitális mása a legelborultabb, a Star Wars hatása alatt álló Moonrakerben elevenedik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)