Hirdetés

PC-re is várható a Metal Gear Solid: Ground Zeroes?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Konami személyi számítógépekre is megjelentetni a Metal Gear Solid: Ground Zeroes-t.

Hirdetés

Bár érdemes erős feltételezéssel kezelni és a Konami még csak nem is kommentálta az esetet, de egy Zavvi nevű brit áruház honlapján előrendelhetővé vált a Metal Gear Solid: Ground Zeroes PC-s verziója.

Az alapból PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra tervezett Kojima projektről már korábban is azt feltételezték a rajongók, hogy személyi számítógépekre is megérkezhet, ugyanis a játék első demóját PC-n mutatták be. A pletyka azért érdekes, mivel az efféle akciókat rögtön leszokták venni, elszokták tüntetni, ám a szóban forgó áruház kínálatában továbbra is zavartalanul előrendelhető a PC-s Metal Gear Solid: Ground Zeroes.

A dátum mindenesetre 2013. június hetedike, a játék 35 fontot kóstál. Mit szól mindehhez, Kojima úr?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)