Hirdetés

PC-n is megmutatta magát a Godfall

|

Eddig főleg a PlayStation 5 kapcsán hallottunk a Godfallról, de most végre valahára a PC-s kiadás is kapott egy kis rivaldafényt.

Hirdetés

A PC Gaming Show keretein belül külön kis szegmens jutott a Godfallnak, amit eddig leginkább a PlayStation 5 kapcsán emlegettek. nem szabad azonban elfeledni, hogy ez a játék bizony a jó öreg PC-re is megjelenik valamikor még 2020 végén.

Hirdetés

A fejlesztők arról áradoztak, hogy sikerült létrehozni egy teljesen új stílust, az úgynevezett "looter slashert", ahol isteni erőkkel bíró ormótlan fegyverekkel daraboljuk a népet, és a zsákmányszerzés mellett az összetett, külső nézetet használó játékmenetet, illetve harcrendszert is szépen lassan elsajátítjuk. Szép szavak, meglátjuk, mi sül majd ki mindebből. Az alábbi előzetes egy pici betekintést nyújt abba, hogy mire is számíthatunk 2020 végén.

A Godfall PC-re és PlayStation 4-re érkezik, remélhetőleg valóban még ebben az évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)