Hirdetés

PC-s Kinect - állítólag jövő héten jön, de nem lesz olcsó

|

Már van Kinect nélküli Xbox One, de, hogy ne legyen annyi Kinect nélküli PC, érkezik a PC-s Kinect. Értitek?

Hirdetés

Az Xbox One már nem kötelezően rángatja maga után a "konzol szerves részét képező" mozgásérzékelős rendszert, de ettől függetlenül a Kinect továbbra is megvásárolható hozzá, ráadásul hamarosan PC-re is.

A Microsoft saját boltjában bukkant fel egy termékaloldal, ami szerint a Kinect for Windows v2 Sensor már a jövő héten, július 15-én megjelenik. Ez egy furcsa módja a bejelentésnek, ugyanakkor, ha figyelő szemeiteket az alábbi képre fordítjátok, akkor nem az egyetlen anomália, ami feltűnhet. A Kinect v2 az oldal szerint 199 dollárba kerül majd.

Egyelőre persze nem tudni, hogy a megjelenési dátum és a fogyasztói ár végleges-e, vagy csak úgy feltöltötte valaki, de valószínűleg hamarosan számíthatunk egy hivatalos bejelentésre is. A Microsoft egyébként elsősorban egyelőre a fejlesztők figyelmébe ajánlja a rendszert, hogy minél szélesebb körben lehessen használni az előző generációs változatnál lényegesen precízebb rendszert.

Ti mit gondoltok? Szeretnétek egy Kinectet rácuppantani a PC-itekre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)