Hirdetés

Office 365 előfizetés, drón és más értékes ajándékok járnak a PC World előfizetés mellé!

|

Eljött a PC World év végi előfizetői akciója, melynek keretében nem csak az újságokat szerezhetitek meg akciósan, hanem sok mást is.

Hirdetés

Bizonyára tudjátok, hogy van nekünk egy testvérlapunk, a PC World, ami kicsit komolyabb részével foglalkozik a számítástechnikának. PC-kről, Hardverekről, okoskészülékekről írnak, ami nem kevésbé izgi, mint a videojátékok világa. 

Hirdetés

Ahogy a GameStar esetében, úgy a PC Worldnél is most különleges ajánlat keretében fizethettek elő egy évre. Az alapcsomag különösen megéri, mivel gyakorlatilag az Office 365 és az 1 TB OneDrive tárhely áráért kaptok még 12 magazint, biztonsági csomagot, szoftvereket, Skype-perceket, meg sok-sok hasznos egyéb programot is. Ha viszont többre vágytok, válasszátok a Prémium ajánlatot, melynek része még egy YJ018 távirányítású drón, illetve egy további választható ajándék termék (billentyűzet, VR szemüveg, aktivitásmérő, fülhallgató, táska, és még sok más van a kínálatban, nézzetek körül.). További információkat ezen az oldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)