Hirdetés

PC-n komoly gondok vannak a next-gen The Witcher 3-mal

|

A CD Projekt RED már reagált is a számos PC-s játékost érintő problémára.

Hirdetés

Nemrég érkezett meg a next-gen The Witcher 3 frissítés, amelynek köszönhetően minden eddiginél gyönyörűbben fest a CD Projekt RED díjnyertes RPG-je, ráadásul egy rakás kényelmi funkciót, játékmenetet csiszoló apróságot és néhány extra tartalmat is kapott az update által - amelynek köszönhetően egyébként pár nap alatt a Metacritic idei legjobb játékává vált

Mi is kipróbáltuk és rögtön ott is ragadtunk Ríviai Geralt megszépített világában, azonban nem volt zökkenőmentes a tesztelés, mivel a játék elején belefutottunk egy komoly bugba egy átvezető során, ami egyszerűen kikapcsolta a konzolt, és csak az átvezető átugrása segített a dolgon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy nem mi voltunk az egyetlenek, akiknél nem volt hibátlan a next-gen update, ugyanis számos negatív visszajelzés érkezett a PC-s változattal kapcsolatban a fórumokon, közösségi médiában. A játékosok többek között furcsa HUD-glitchekre, ingadozó frame rate-re és egyéb teljesítménygondokra, például összeomlásokra panaszkodnak.

Úgy tűnik, hogy ezek a problémák azokat is érintik, akik erősebb gépekkel rendelkeznek, még az RTX 3080-as kártyák tulajdonosai is megtapasztalták, milyen sivár az élet 60 fps alatt. Amíg a CD Projekt RED ki nem küszöböli a hibákat, addig úgy oldhatóak meg ezek a gondok, ha visszarakjuk a játék előző, 1.32-es javítását (a Steamen ezt a Tulajdonságok és a Béta fülökön keresztül, a Classic bétát kiválasztva tehetjük meg).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fejlesztőcsapat egyébként a Twitteren jelezte, hogy tisztában van a problémával, és zajlik a beérkezett jelentések kivizsgálása, valamint már készül a frissítés, ami elvileg orvosolja a gondokat. 

Nálatok előfordult bármi rendellenesség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)