Hirdetés

PC-re jöhet a Gran Turismo 7

|

Úgy tűnik, nem csak akciójátékokat hozhat át PlayStationről a Sony.

Hirdetés

Általánosan az a szabály érvényes, hogy az új PlayStation-exkluzívok leghamarabb egy évvel megjelenésük után kerülhetnek át PC-re, de nem garantált, hogy minden ellátogat a platformra, és az sem, hogy pont egy évet kell várnunk mindenre. A remasterek és remake-ek esetében más a helyzet, az Uncharted-gyűjtemény és a The Last of Us Part I is hamarabb érkezik.

A Gran Turismo 7 átültetésére leghamarabb tavasszal kerülhet sor, de a Polyphony Digital nem a gyorsaságáról híres, még külső segítséggel sem biztos, hogy ez összejönne. Viszont legalább már tudjuk, hogy nyitottak a terjeszkedés kapcsán.

Hirdetés

Kazunori Yamauchi, a sorozat atyja a GTPlanet beszámolója alapján a Gran Turismo World Finalson azt mondta, fontolgatják a PC-s változat elkészítését.

"A Gran Turismo egy részletesen finomhangolt játék. Nem sok olyan platform van, ami natívan tudja futtatni 4K-ban és 60 fps-sel, így először le kell szűkítenünk, hogy mely platformok képesek erre. Nem könnyű, de természetesen vizsgáljuk és tanakodunk rajta."

Ez alapján még nem vehetjük 100%-osra a Gran Turismo 7 PC-s változatát, de joggal reménykedhetünk az érkezésében. Reméljük, a december 9-ei The Game Awards során bejelent majd ezt-azt a Sony.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)