Hirdetés

PC-re jön a teljes Metal Gear Solid sorozat?

|

Mindenki kapaszkodjon a kojimás ölelőpárnájába: Snake bekígyózhat PC-re.

Hirdetés

Ha ma reggel úgy ébredtetek, hogy "úgy játszanék egy kis Metal Geart a Steamről", nem válogathattok nagy választékból: csak a Metal Gear Solid V, a Metal Gear Survive és a Metal Gear Rising: Revengeance érhető el a platformon. A franchise többi része sajnos nem elérhető a Valve platformján, de ez hamarosan változhat.

Egy szivárogtató, az Oops Leaks állítása szerint a klasszikus Metal Gear Solid epizódok még idén felbukkanhatnak Steamen. Mivel az Oops Leaks már többször is bizonyította informátorai megbízhatóságát, hajlamosak vagyunk hinni az állításainak.

Hirdetés

A Metal Gear Solid egy legendás játéksorozat, de annak első négy része vagy ideiglenesen volt PlayStation-exkluzív, vagy még mindig az: a Metal Gear Solid 4 például a mai napig csak PlayStation 3-on játszható. Épp ideje lenne már, hogy a Konami kiszabadítsa Kojima szériájának korábbi darabjait, és könnyen elérhetővé tegye azokat.

Ez a húzás egyébként igényfelmérésnek sem lenne utolsó: a klasszikusok ismételt kiadásával tesztelhetik az érdeklődést egy remake vagy folytatás iránt. Kojima nélkül ugyan nehéz lesz előállni egy új Metal Gearrel, de a kiadók szemében mindig a bevétel a legfontosabb kérdés

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)