Hirdetés

PC-s trailerrel és celebekkel teli videóklippel támad a Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Nemcsak az derült ki, hogy miben nyújt többet a PC-s verzió, hanem hogy kiket sikerült még Cardi B mellett bevonni az Infinity Ward FPS-ének marketingkampányába.

Hirdetés

Minden nappal közelebb kerülünk az idei Call of Duty megjelenéséhez, amely függetlenül attól, hogy ki mit gondol a franchise-ról, az év egyik legfontosabb videojátékos eseménye lesz. Az Activision Blizzard pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy felkeltse az érdeklődést a Call of Duty: Modern Warfare II iránt. Egyrészt lehetőséget adott a potenciális vásárlóknak a multiplayer kipróbálására, másrészt pedig tradicionális módszerekkel, vagyis reklámok útján is igyekszik átadni az üzenetet, hogy mennyire menő lesz 2019-es Modern Warfare reboot folytatása.

Ennek részeként jelent meg az új Squad Up címet viselő rövid videóklip olyan hírességek közreműködésével, mint Nicki Minaj, Pete Davidson, Lil Baby, Kane Brown, Bukayo Saka, Lando Norris, Jalen Ramsey és David Long Jr., sőt mi több, a Faze Clan Nuke Squad-jának is jutott pár pillanat. A látottak minősítését rátok bíznánk.

Hirdetés

Ezt megelőzően az Activision kiadott egy másik anyagot is, amely a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s változatára fókuszál. Akinek kellően izmos konfiguráció áll a rendelkezésére, az 4K felbontás mellett kergetheti az ellenfeleket, és akár az ultraszéles monitorok előnyeit is kihasználhatja.

Eközben a csaló kiszűréséről a Warzone-ban és a tavaly Vanguardban is használt Ricochet Anti-Cheat fog gondoskodni, míg az élmény személyre szabásában 500-nál is több beállítási lehetőség segít majd. Ezeket nem részletezték ugyan, de annyit elcsíphettünk a trailert nézve, hogy korlátot és célt is meghatározhatunk a képfrissítési ráta számára, aktiválhatjuk a FidelityFX-et, válthatunk belső és külső nézet között, és így tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)