Hirdetés

A peches ember Xbox konzolja

|

Az Xbox 360 konzollal kapcsolatban sokan panaszkodtak különös meghibásodásokra, ám az, ami az egyik vásárlóval történt, miden bizonnyal példa nélküli.

Hirdetés

Justin Lowe azon szerencsések közé tartozik, aki rendelkezik Xbox 360 konzollal, sőt, rögtön 11 is van már belőle, az öröm az ürömben mindössze az, hogy egyik sem akar működni. A vásárló összesen 11 darab konzolt volt kénytelen kipróbálni, mivel egymás után romlottak el nála a gépek, két gép el sem indult, az egyik viszont már fel is robbant. A Microsoft természetesen reagált az ügyre, hisz 11 konzol meghibásodása egy embernél komoly kérdéseket vet fel. A cég nyilatkozata szerint komoly figyelmet fordítanak az esetre, de aggodalomra nincs ok, hisz a garancia védi a felhasználókat, ráadásul ezek a hibák nagyon ritkák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)