Hirdetés

Pedro Pascal könnyezve beszélt arról, hogy melyik dal szóljon a temetésén

|

A színészt azonban nem a saját halálának gondolata, hanem a világ legcsípősebb szószai ríkatták meg.

Hirdetés

Pedro Pascal 47 évesen a szemünk előtt tündököl a karrierje csúcsán, hiszen nemcsak a főszereplésével készült The Last of Us széria döntögeti éppen a rekordokat, de gőzerővel dübörög a Disney+ egyik legsikeresebb sorozata, A Mandalóri kifejezetten ígéretesen indult harmadik évada is.

A First We Feast YouTube-csatornán futó Hot Ones ezért kiváló időpontot választott arra, hogy meghívja a színészt egy kis csevegésre, próbára téve, hogy mennyire bírja a világ legcsípősebb szószait.

Aki nem akarja lelőni a poént, az ezen a ponton kattintson is rögtön az alábbi videóra, aki viszont nem érzékeny a spoilerekre, annak elmondhatjuk, hogy a chilei származású színész bizony nem állta olyan rezzenéstelenül a tüzes ízhatást, mint a nemrég szintén próbára tett Jenna Ortega: a hírhedt Da Bomb nevű szósznál (15:30-tól) már a beszéd sem ment könnyen neki, és egy pohár tejjel gargalizálva próbált enyhíteni a szenvedésein.

Hirdetés

Íme a teljes műsor:

Az interjú befejezéseként, a szószoktól könnyes szemmel viszont arról is mesél, hogy miért Prince Purple Rain című slágerét szeretné lejátszatni a saját temetésén.

"A kedvenc dalom. A legmeghatóbb dal. Nem tudom, miért. Mindig előjön. Még azelőtt is, hogy aktívan elkezdtem volna beépíteni a lelki rutinomba, lényegében. [...] Számomra a Purple Rain az érzelmileg legkatartikusabb, a zeneileg legkifinomultabb dal. Ha véletlenül, vagy spontán szól valahol, nincs érzelmi tér, ahová meneküljek, egyszerűen csak annyira mélyen megérint."

- mondta a Pascal, még mindig a csípős sokkterápia hatásaival, köztük egy elfojtott böfögéssel küzdve. Mi persze reméljük, hogy még néhány évtizedig nem kerül sor erre a bizonyos temetési ceremóniára, és még számos kiváló produkcióban láthatjuk a színészt, főleg, ha valahogy túlélte a csípős kaland utáni reggelt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)