Hirdetés

Az Origin új ingyenes játéka egy visszatérő cím

|

Az EA indított egy újabb On The House akciót, aminek a keretein belül most egy a szívnek és a szemnek is kedves kis mókát tölthetitek le teljesen ingyen. Újból.

Hirdetés

Nem csupán az Origin Access remek felhozatala miatt érdemes odafigyelni az EA szolgáltatására, hanem az On the House akcióban ideiglenesen ingyenessé váló játékok miatt is ildomos feltelepítve tartani a programot. 

Hirdetés

Áprilisban ugyan már korlátozott ideig ingyenesen tölthető volt minden idők egyik legszórakoztatóbb casual játéka, a Peggle, azonban az egyébként 5 euróba kerülő kis bohókás címet ismét ajándékként osztogatják, így aki még nem húzta be korábban, az ne habozzon, hiszen örökre megtarthatja. 

Ha szeretnétek lecsapni rá, erre tessék, el sem téveszthetitek az "Add to Game Library" feliratú gombot. És ha már itt tartunk, örülnétek neki, ha az EA bejelentené a Peggle 3-at az E3-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)