Hirdetés

Megjelent a 12/09-es GameStar

|

Assassin's Creed teljes játékkal és interaktív GameStar kalandjátékkal keresd az újságosnál.

Hirdetés

Akár játékos, akár játékújságíró az ember, egész évben azt várja, hogy véget érjen a nyár, ismét hosszabbodjanak a szoknyák (na jó, ezt nem várjuk), és megjelenjenek végre azok a játékok, amelyeket rangos rendezvényeken mutogatnak nekünk a kiadók a világ legkülönbözőbb pontjain.



Szeptemberrel veszi kezdetét az az időszak, amikor nem azon kell törjük a fejünket, hogy mivel töltsünk meg egy lapszámot, hanem, hogy melyik ujjunkat harapjuk meg, és mit hagyjunk ki belőle.

A 12/09-es GameStar címlapján a Call of Duty: Black Ops II jövőbeli katonája feszít büszkén, kiküldött munkatársunk szerint van is oka rá, hiszen a sokak által várt FPS többjátékos módja felrúgja a szabályokat, és számtalan újítást vezet be.
Egészen lapzártáig nyúztuk a Hitman: Absolution, és az XCOM: Enemy Unknown (egyben hátsó borítónk alanya) preview verzióit, valamint a StarCraft 2: Heart of the Swarm multiplayer bétáját. Végül, de nem utolsósorban összeszedtük mindazt, amit tudni érdemes a Company of Heroes 2-ről és az Army of Two: The Devil's Cartelről.



Tesztrovatunk kiemelt alanya a Guild Wars 2, aminek jó esélye van arra, hogy elhódítsa az év MMO-ja címet, méghozzá nem is érdemtelenül. Maradva a műfajnál megtudhatjátok, hogy milyen változásokat hozott a World of Warcraft aktív játékosainak életébe a Mists of Pandaria kiegészítő.
Szeptemberben az MMORPG-ken túl is volt/van/lesz élet. A konzolosok legfőbb érve a casual vádpont ellen (Dark Souls) végre PC-n is megmutatta, hogy mit tud. A tamáskodó kollégák hamar megtanulták, hol a helyük: egy alapszintű zombi lábainál, holtan. Aki egy fokkal könnyedebb élményre vágyik, az kézre foghatja a Halál kaszáját a Darksiders 2-ben, vagy ismét lebokszolhatja a Autobotok vs Álcák meccset a Transformers: Fall of Cybertronban.
FPS-megszállottak számára Borderlands 2 és a Counter-Strike: GO, míg kalandoroknak a Testament of Sherlock Holmes a séf ajánlata.
Ezeken túl még számos teszt vár kiolvasásra a lapban ugyanúgy, mint a Hardverrovat tanácsai, a Kult komoly hangvételű írásai, valamint a Másvilág film-, könyv- és lemezkritikái.



E havi teljes játékunk az Assassin's Creed. A Ubisoft eddigi fennállásának legnagyobb sikerét alapozta meg a 2007 őszén konzolokra, majd 2008 tavaszán PC-kre is megjelent játékával. Az Assassin's Creed sokak várakozásával ellentétben nem a nesztelen és észrevétlen orgyilkos metodikáját követte, hanem a kereszteseket zargató szektáét, amelynek minden tette azt a célt szolgálta, hogy rettegést ültessen el a hitetlenek szívében. Éppen ezért minél látványosabb, nagy nyilvánosság előtt végrehajtott merényletek köszönnek vissza a játékban is, melynek története akkor még két idősíkon futott. A nem túl távoli jövőben Desmond Miles egy titokzatos szervezet fogságába esik, ami az Animus nevű szerkezet segítségével visszaküldi őt téren is időn át a történelem egyik legsötétebb korszakába, a Szent Földre, ahol épp öldöklő háborút vívnak a keresztények és a muszlimok. Desmond az eseményeket a génjeiben tárolt emlékeken, pontosabban az egyik orgyilkos, Altair emlékein keresztül éli át, és egy olyan történetnek válik részesévé, ami meghatározhatja az emberiség sorsát.



A meglepetések sora azonban még korántsem ért véget, hiszen kiváló teljes játékunk mellett a második korongon a megszokott tartalmakon túl megtaláljátok a GameStar csapat eddigi legnagyobb szabású videós projektjét a GameStar Warst. Két forgatási nap, 0 forintos költségvetés, a végeredmény pedig egy olyan alkotás, amin remélhetőleg ti is jól fogtok szórakozni. Mi minden percét élveztük, még akkor is, amikor nem úgy nézett ki.



Az orgyilkos jegyében fut negyedéves gyorsasági előfizetési akciónk is, minek keretében egyrészt két lap áráért kapsz meg hármat (5985 forint helyett 3990 forintért). Ráadásul minden előfizetőnk (akár a mostani, szeptember 30-ig érvényes akció keretében, akár októberben fizettek elő, de még akkor is, ha futó előfizetésetek van) a 12/10 lapszám mellé egy 45 cm-es Assassin's Creed III zászlót kap ajándékba.

Előfizetek a GameStar magazinra

TARTALOM

Előzetesek
Call of Duty: Black Ops II
Army of Two: The Devil's Cartel
Company of Heroes 2
Hitman: Absolution
StarCraft 2: Heart of the Swarm
XCOM: Enemy Unknown
GameStar Wars

Tesztek
Guild Wars 2
World of Warcraft: Mists of Pandaria
Darksiders 2
Borderlands 2
Dark Souls: Prepare to Die Editon
Counter-Strike: Global Offensive
The Testament of Sherlock Holmes
Transformers: Fall of Cybertron
Dust: An Elysian Tail
The Amazing Spider-Man (PC)
The Walking Dead: Episode 3 - Long Road Ahead
Babel Rising
Damage Inc: Pacific Squadron WWII
The Expendables Video Game
Mass Effect 3: Leviathan
Organ Trail Director's Cut
Mini Mix Mayhem
Wizorb
The Last Rocket
Feed Me Oil
Gerbil Physics

Hardver
Eljött az SSD ideje
Konzolgenerációk 2.
Optoma HD33
Cooler Master Storm Inferno
ASUS GTX 680
Cooler Master Strom Quickfire Pro

Kult
Virtuális valóság
Álom-világ 5. rész
Visszapillantó

Másvilág (Édesnégyes, Eric Nylund - Halo: A Reach bukása, Piers Anthony - Varázslat Kaméleonnak, Piers Anthony - Khton, Loch Vostok - V The Doctrine Decoded, Jeff Lindsay - Dupla Dexter, SZIN beszámoló)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)