Hirdetés

Péntektől kapható a januári GameStar

|

King Arthur 2-vel a címlapon és No One Lives Forever teljes játékkal keresd az újságárusoknál.

Hirdetés

Idén januárban a megszokottnál is kevesebb játék jelent meg, de ettől függetlenül sikerült összehoznunk egy hihetetlenül erős GameStart, mely remélhetőleg nektek is bejön.



A mostani GameStar különösen feszített tempóban készült, mivel a leadással párhuzamosan zajlott a CES Vegasban, ahonnan Mazur napi szinten adagolta az információkat. Így kerülhetett be ilyen hamar az újságba a legújabb kütyükről szóló cikk, érdemes elolvasni, mire fogjuk az év vége felé elszórni a pénzünket.


2011-ről mindenki úgy beszél, mint az évtized legerősebb évéről (már ami a játékok megjelenését illeti), de a januári GameStarban bebizonyítjuk, hogy 2012 sem az év végén esedékes világvégéről fog elhíresülni a játékosok körében. Összegyűjtöttük azt a 100 leginkább várt játékot, mely szerintünk 2012-ben alaposan felforgatja a videojátékok piacát. Közel 40 oldalon keresztül szemezgetünk ezekből a programokból, mindent megtudhattok, amit csak szeretnétek (megjelenési dátum, tetszési index, platformok, személyes vélemény…)
Szokásunkhoz híven elmélkedtünk kicsit a 2011-es éven, az olvasók és a szerkesztőség szavazatai alapján összeállítottuk a saját kis Best of 2011-es szösszenetünket (20 különböző kategóriában hirdettünk győztest), ezt is érdemes átolvasni, bizony sok helyen egészen más játékot hozott ki győztesnek a szerkesztőség mint a kedves olvasó.



A tesztrovatunk így január elején egy rendkívül erős címmel kezdett, ami ráadásul magyar fejlesztés. A játék a nagysikerű King Arthur második része és gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy bizony alaposan beleszerettünk a folytatásba (különben ugye ki sem kerülhetett volna címlapra). Nightwolf kolléga a tőle megszokott elmeháborodott stílusban vette górcső alá Serious Sam következő kalandját, aki jót akar nevetni annak bizony ez kötelező olvasmány. Sophiaso tánctudása a hónapban legalább hat szintet emelkedett (Skyrim léptékben természetesen), a Táncoló talpak második részének elemzése mellett még arra is volt ereje, hogy a Just Dance 3 melódiáira ropja. Videó sajnos nem készült, ezért Endreman fenyítésben részesül. Pont. Disorder eközben a Battlefield 3 első DLC-jének a segítségével visszatért Karkandba, de csak azért, hogy ismételten porig romboljon mindent. Nagyon erős lett a Kult rovatunk is ebben a hónapban, olvashattok egy interjút Suda51-el, aki elmondja miért is imádja a szurkolólányokat és a zombikat összeereszteni, beszélgetünk Molnár Csabával, aki elmeséli nekünk, hogyan lehet valaki sikeres és keresett játékfejlesztő itthon és külföldön egyaránt..
Ennél persze sokkal, de sokkal több érdekfeszítő cikk került még az újságba, nézzétek meg, garantáltan nem fogtok csalódni benne.
A végére marad a jó hír, hiszen teljes játéknak olyan nagyszerű címet sikerül beszerezni, mint a No One Lives Forever. A Turok technikai problémáit ezidáig nem sikerült áthidalni, nem is nagyon tűnik úgy, hogy megoldható, de a reményt persze nem adtuk fel.

Előzetes

Asura's Wrath
Dishonored
Grand Theft Auto V
I Am Alive
Bioshock Infinite
Dead Space 3
Resident Evil: Operation Raccoon City
Diablo III
Guild Wars 2

Teszt

King Arthur II
Seriuous Sam 3: BFE
Just Dance 3
GTAIII - 10 Year of Anniversary Edition
Flatout 3: Chaos and Destruction
Kung Fu High Impact
Fusion Genesis
Joe Danger Special Edition
Happy Feet 2
Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Jurassic Park: The Game
Battlefield 3:Back to Karkand
Gears of War 3: Raam's Shadow
Duke Nukem Forever: The Dr.. Who Cloned Me

Hardver

Kompakt blu-ray házimozi rendszerek
Nvidia Tegra 3
Asus Transformer Prime TF201

Kult

Homokvárakból épített világok - az IFATÓL a God of War-ig
Suda51, aki szereti a levágott fejeket
Video Game Awards 2011
Point and Click mauzóleum

Másvilág (A hatalom árnyékában, On the top of the world, Live from the living room, Sonic Station, Future Past, Beszélnünk kell Kevinről, Jobb nem firtatni, Gauntlgrym, The final journey, Quecksilber, Leverage, Emotional Fire)

Teljes játék

No One Lives Forever

 

 

 

 



 




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)