Hirdetés

Penumbra: Overture honlap

|

A nyáron érkezett egy igazán eredeti, ingyenes kaland játék, ami fizikai és grafikai megoldásaival egyaránt lenyűgözte az embereket.

Hirdetés

A Penumbra anno nagy sikert ért el, bár ebben nagy szerepe lehetett annak is, hogy a játék ingyenesen volt elérhető a neten. Manapság azonban a készítői már egy új részen dolgoznak, amit már a boltok polcaira szánnak. A Penumbra: Overture a jól ismert hangulatot és grafikát hozza majd el ismét a monitorunkra, ám a megjelenése még messzebb van, de legalább a honlapját már megtekinthetjük. Az információk mellett főként képekkel van megtömve a lap, de a minimális gépigényt is fellelhetjük már rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)