Hirdetés

Pénzért árulná az átvezető videókat Bobby Kotick

|

Az Activision nyakkendőseinek díszpéldánya a megszokottnál is mélyebben szeretne a játékosok pénztárcájában kotorászni.

Hirdetés

Nem elég, hogy az Activision Blizzard kísérleti jelleggel felemelte, s ha már bevált, úgy is hagyta a legnagyobb érdeklődésre számot tartó játékai induló árát, valamint a fizetős multiplayer modell bevezetéséről álmodozik, még mindig újabb és újabb bevételi források után kutat.



Kotick, a játékosok aktuális "kedvence" befektetők előtt arról csacsogott a minap, hogy olyan jól sikerültek a Starcraft 2 mozijai, hogy összefüggő film formájába szerkesztve digitálisan lehetne terjeszteni a rajongók között, persze pénzért. Biztos benne, hogy ez öt éven belül meg is valósul, ahogy abban is, hogy egy, a kiadó által közvetlenül terjesztett Starcraft film porig alázná bármelyik hollywoodi produkciót bevételek tekintetében.
Nektek megérne 20-30 dollárt kezdetben csak digitálisan terjesztett film, illetve megnéznétek utána moziban is? Bobby Kotick szerint igen.



 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)