Hirdetés

Percenként 1700 forintjába kerül annak az Elden Ring, aki olyan gyorsan játssza végig, mint az új rekorder

|

Nevetségesen rövid idő alatt el lehet már érni az Elden Ring végére.

Hirdetés

Érthető módon továbbra is sok játékost leköt az Elden Ring, és amíg az egyszeri gamer valószínűleg még mindig a legjobb taktikát keresi valamelyik boss legyőzésére, addig bizony van olyan, aki kevesebb mint fél óra végzett a kalanddal.

Közben valakinek sikerült sérülés nélkül is legyűrnie a kihívásokat, és nyilván a táncszőnyeg is előkerült már, hiszen kinek kell a kontroller, ha lépkedni is lehet? Az elkövetkezendő hónapokban jó eséllyel sok kihívójuk akad majd a csúcstartóknak, hiszen nem olyan rég sikerült elérni egy újabb mérföldkövet a speedrunok terén.

Hirdetés

Mitchriz a korábbi rekordot (14 perc, 8 másodperc) megdöntve, 12 perc, 32 másodperc alatt küzdötte át magát az Elden Ring bossain. A PC-s speedrun során a youtuber több glitchet kihasznált, és átugrott bizonyos részeket, de mivel a megfelelő kategóriában indult, ezek tulajdonképpen nem tekinthetőek hibának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az pedig mindenképp dicséretet érdemel, ahogy elbánt a játék gigantikus ellenfeleivel.

Nektek sikerült már végeznetek az Elden Ringgel? Ha igen, mennyi időt vett igénybe a herkulesi feladat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)