Hirdetés

Perception - konzolokon késik a BioShock fejlesztőinek horrorja

|

Noha PC-re már beszerezhető az Irrational Games tagokat is tömörítő The Deep End Games új, vérfagyasztó horrorja, azonban egy hiba következtében a jelenlegi generációs konzolokra kicsit később érkezik csak meg a játék.

Hirdetés

Az egykori BioShock fejlesztőket is magába foglaló The Deep End Games első hátborzongató projektjében egy vak lány irányítását adja a játékos kezébe, azonban törékeny hősnőnk mégsem lesz teljesen tehetetlen: fejlett hallásának segítségével kell megoldanunk egy titokzatos és elhagyatottnak hitt ház rejtélyét, lehetőleg minél hamarabb. 

A stúdió ma bejelentette, hogy bár PC-re az eredeti tervek szerint május 30-án, azaz ma megjelent a horrorjátékuk, sajnos a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokat váratlan adminisztrációs gondok miatt egy teljes héttel később kapjuk csak meg. Ez azért nem túl nagy csapás. 

A Perception körülbelül 4-6 órányi játékidőt kínál, de a fejlesztők szerint érdemes rajta többször is végigmenni, ha mindenre kíváncsiak vagyunk, amit a játékmenet kínálhat. Érdekel titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)