Hirdetés

Percy Jackson februárban mindent visz

|

Az idei év egyik legjobban várt durranása Nintendo DS-en, az Activision jóvoltából.

Hirdetés

Az Activision és a 20th Century Fox január 11-én bejelentették  a  Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief című játékuk február 9-i debütálását Nintendo DS-re, mely Rick Riordan bestseller sorozatának első kötete alapján készült.  

Egy taktikai szerepjátékról beszélünk,ahol a világot a korabeli görög istenek uralják, akik ellen főhősünk Percy Jackson küzd, félisten segítőivel együtt. Nem meglepő, hogy a 20th Century Fox ugyanezzel a címmel egy filmet is megjelentet 2010 február 12-én – melyet Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj címen fognak bemutatni a hazai mozik, február 18-án.

- A Percy Jackson könyvsorozat több mint 125 hétig vezette a New York Times bestseller listáját, és a Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief címen megjelenő film a 2010-es év egyik legjobban várt filmje – nyilatkozta David Oxfort az Activision-től.

- Chris Columbus fantasztikus filmet készített,ami teljesen hű a könyvben olvasottakhoz - mondta Gary Rosenfeld, a New Media Licensing for Fox alelnöke. - Szükségünk volt egy partnerre, aki át tudta vinni a könyv világát a játékba, hogy egy élvezhető dolog szülessen belőle minden rajongó számára. Az Activision csapata erre tökéletes választás volt.


- A film igen akciódúsra sikeredett és ezt próbáltuk átvinni a játékba is - mondta Chris Columbus rendező, aki mellesleg a Harry Potter filmfolyam első két epizódjának a rendezője.


Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief játékban a gamerek végigutazzák Amerikát, hogy megtalálják Zeus villámját, miközben összegyűjtik a legjobb harcos csapatot, hogy megmérkőzzenek szemtől-szemben a könyörtelen ellenséggel.

Percy-hez csatlakoznak a barátai, Annabeth, Grover és még sok  más szövetséges, mindegyikük isteni képességekkel, és tökéletes harci képességekkel van felruházva. A túlélés kulcsa az, hogy nem mindegy, melyik szövetségesünket küldjük harcba, hanem meg kell találnunk a tökéletes „kombinációt” a csata megnyeréséhez.

A játék folyamán egy modern világban találjuk magunkat, ahol az Olympus hegy mind a tizenkét istene életben van és Percy Jackson-t (aki Poseidon tinédzser fia) meggyanusítják, hogy ő lopta el Zeus villámját, amely a világ legerősebb fegyvere. Percy feladata, hogy bizonyítsa ártatlanságát, megmentse édesanyját, s elkerülje a pusztító háborút az istenek között.

A február 18-i premierrel érkező film trailere:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)