Hirdetés

Perel a Section 8 fejlesztőcsapata

|

Karácsony ide, vagy oda, az üzlet az üzlet.

Hirdetés

Nem éppen karácsonyi hangulatban telnek az ünnepek a Timegate studiónál. A Section 8 alkotógárdája szerint a kiadójuk - a Southpeak - átverte őket, és ezért a bírósághoz fordultak. A játék sorsa amúgy elég hányattatott volt.

A Section 8 ugyanis önfinanszírozó projektnek indult, és az eredeti kiadóval kötött megállapodás szerint a fejlesztőket a megjelenés után illette volna jóval nagyobb százalékban javadalmazás, mint az megszokott. Igen ám, csakhogy a Gamecock időközben beadta a kulcsot, a Southpeak pedig valószínűleg nem olvasta el rendesen a szerződést. Vagy csak gonoszak. A lényeg, hogy a Section 8 megjelenése óta nem nagyon fizet a fejlesztőkenk, akik ezt - viszonylag jogosan - sérelmezik. A Timegate jó eséllyel számít kedvező döntésre, mivel a Southpeak nem csak velük pimaszkodik. A CDV már sikerrel koppintott az orrukra, amikor egy szintén a Gamecock-val kötött szerződés felrúgása okán perelt. Hát szabad ilyet? És pont karácsonykor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)