Hirdetés

A Perfect Dark eredetileg James Bond játéknak indult

|

A minden idők egyik legjobb Nintendo 64-es játékát, a GoldenEye 007-et készítő Rare nem akart egynél megállni, de nem tehetett mást.

Hirdetés

Lehet, hogy a Perfect Dark nem ismerős mindenkinek, pedig nagy szerepet játszott a Rare sikerében. A 2000-ben Nintendo 64-re, idén, a Rare Replay csomag részeként pedig Xbox One-ra is megjelent játék azért születhetett meg, mert az Electronic Arts lenyúlta a James Bond jogokat a Rare-től.

A GoldenEye 007 sikere után a Rare szívesen csinált volna játékot az 1997-es A holnap markábanhoz (Tomorrow Never Dies) is, de mint az az alábbi videóból kiderül, egy másik cég túllicitálta őket. 1999-ben végül az Electronic Arts adta ki a Tomorrow Never Diest PlayStation 2-re, ami meg sem közelítette a GoldenEye-t, és szinte kivétel nélkül mindenkitől közepes vagy annál rosszabb értékeléseket kapott.

A Rare azért nem keseredett el, így legalább egy olyan játékot készíthettek meglévő eszközeikkel, amiben nincsenek kötöttségek. A Perfect Dark női főszereplővel és földönkívüliekkel érkezett, és 30 értékelés alapján 97 százalékon áll Metacriticen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)