Hirdetés

Perfect World - konzolos MMO részleggel bővült a cég

|

A free-to-play MMO játékokra specializálódó cég most a konzolok világában próbál utat törni magának.

Hirdetés

Közkedvelt megoldás mapaság a free-to-play üzleti modell bevezetése az online játékoknál, és míg vannak akik nem nagyon hisznek benne, akadnak néhányan akik nem csak támogatják, de sikerrel alkalmazzák a játékostársadalmat eléggé megosztó formulát.

Utóbbi csoportba tartozik a Perfect World kiadó, akik az utóbbi évek több ismert free-to-play MMO játékáért felelős, biztos ti is hallottatok már olyasmi címekről mint a Neverwinter vagy a PS4-re is bejelentett online FPS, a Blacklight: Retribution.

Az utóbbi konzolos bejelentése nem volt véletlen: a cég ugyanis elárulta, hogy egy mostani és következő generációs konzolokkal foglalkozó részleggel bővítette csapatát. Elmondásuk szerint a mostani, illetve a jövőben megjelenő játékaik is feltűnhetnek a nappalikban, így elképzelhető, hogy ez a kezdeményezés főleg portolásokat fog magába foglalni, de erről bővebb részleteket csak jövőre fogunk tudni.

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)