Hirdetés

Perpetuum - nyílt béta október 18-tól

|

Egy ideje keveset hallottunk erről a magyar mmo-ról, azonban most jó hír jött!

Hirdetés

A Perpetuum Open Betája ugyanis október 18-án elindul.

A játék teljes egészében magyar fejlesztés, egy robotos, Sci-fi környezetben játszódó termelős, építkezős, fejlesztős, legyártós cucc. Természetesen a harc is nagyon nagy szerephez jut benne. A legérdekesebb talán az, hogy a tapasztalati pontokat nem grindeléssel lehet kapni - minél régebb óta játszol, annál több pontod lehet, sőt, olyanko is kapsz pontot, ha nem vagy online - ugyanis a regisztrációdtól kezdve kezdesz XP-t kapni. Emellett akik szeretnek craftolni, azoknak egy igen komplex craft rendszer áll rendelkezésükre. A játékban minden játékos egy szerveren található, a harc pedig jól skálázható - két hacolótól a több százig, akár epikus csaták is előfordulhatnak.

Aki több infót szeretne, vagy fel akar iratkozni a bétára:

Perpetuum honlapja

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)