Hirdetés

Persona 5 - már megint csúszik a megjelenés

|

Már nem is számoljuk, hányadik alkalommal tolják el az eredetileg 2014-re tervezett Persona 5 megjelenését.

Hirdetés

A Persona 5 szeptember 15-én rajtolt Japánban, és az Atlus azt ígérte, hogy februárban végre mi is megkapjuk az évek óta várt játékot, ma azonban újabb rossz hírrel szolgáltak.

Az új megjelenési dátum 2017. április 4-e, ekkor kerül majd fel (remélhetőleg) az amerikai és európai boltok polcaira a játék. Hogy kárpótolják a rajongókat, a kiadó bejelentette, hogy az angol szinkron mellett az eredeti, japán hangokat is megtaláljuk majd a lemezen.

Japánban az egekig dícsérték a játékot, így nagyon szomorúak vagyunk, hogy újabb két hónappal tolódott a megjelenés, de előbb-utóbb biztosan megjelenik nálunk is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)