Hirdetés

Persona 5 - mi lehet az Atlus új projektje?

|

Miután az Atlus kiadott egy semmitmondó teaser videót, most belengetett egy projektet, amiről aztán még kevesebbet tudunk. Legalábbis hivatalosan.

Hirdetés

Kicsivel több mint egy hete volt, hogy az Atlus legalább a nevét elárulta a P5R munkacímű projektnek. Mint megtudtuk, valójában Persona 5 The Royal lesz, mikor a boltokba kerül. A játék valószínűleg a Persona 5 bővített változata (hasonlóan a Persona 4 The Goldenhez), de most bejelentettek egy másik címet is P5S néven.

Hirdetés

Itt még nem tudjuk se a címet, se semmit, azt leszámítva, hogy a weboldal kódjába be volt ágyazva egy rövid calling card. A szöveget így-úgy fordították, és mivel nem túl erős a japánunk, így mi meg sem próbáljuk a dolgot, de a leírás erősen arra utal, hogy a közönség kérésére készül valami.

Az igazán izgalmas része a sztorinak, hogy még februárban egy leaker azt állította, hogy készül egy P5S nevű játék, ami PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is érkezik. Ha ez igaz, akkor a P5S lehet a játék Switch verziója - csak ez felveti azt a kérdést, hogy a bővített verzió portja lesz-e, a klasszikusé, vagy mégis mi.

Ezen a ponton gyanítjuk, hogy az Atlusnak fizikai fájdalmat jelentene, ha normálisan bejelentene egy játékot, de akárhogy is, április 24-25-én a Persona Super Live koncerten minden ki fog derülni a Royalról és a P5S-ről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)