Hirdetés

Persona 5 R - rejtélyes teasert tett közzé az Atlus

|

A rövid ízelítő mellett több spekuláció is érkezett arról, hogy milyen projektet takarhat a titokzatos Persona 5 R megnevezés.

Hirdetés

A The Game Awards 2018 egyik meglepetése volt, hogy a Persona 5 főhőse is csatlakozik a Super Smash Bros. Ultimate harcosaihoz, bár az Atlus azt nem jelentette be, hogy elkészülne a switches port is. 

Hirdetés

Most viszont mozgolódás van: felkerült egy új videó a kiadó hivatalos YouTube csatornájára, de a teaser nem mutat túl sokat azon kívül, hogy felfedi a P5R, azaz a Persona 5 R nevet és megemlíti 2019. márciusát:

Bár a teaser PlayStation logóval kezdődik, mégis több projektről esik benne szó japánul, így van rá esély, hogy márciusban több címet is bejelent az Atlus: az egyik talán a Switch-kiadás lehet, a másik pedig a Persona 5 bővített verziója, elvégre a korábbi részek is részesültek ilyenben (Persona 3 FES, Persona 4 Golden). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)