Hirdetés

Nyugatra jön és gyűjtői kiadást is kap az egyik legnépszerűbb japán játék

|

A Persona 5 bővített, átformált új verziója a nyugati piacokon, angol szinkronnal és felirattal is meg fog jelenni, és már nem is kell őrülten sokat várnunk rá.

Hirdetés

Tegnap egy új trailer társaságában az Atlus bejelentette a Persona 5 Royal nyugati megjelenési dátumát. Az alapjáték teljesen átrendezett, és új tartalmakkal csordultig megtömött verziója jövő év márciusában érkezik el hozzánk, fél évvel azután, hogy keleten debütált. Már ez is haladás ahhoz képest, amilyen csúszással régebben érkeztek a japán játékok.

Hirdetés

A Persona 5 Royal több új karaktert, megvariált, bővített történetet, egy extra szemesztert, rengeteg harcrendszerbeli változtatást, új helyszíneket és még egy halom újdonságot tartalmaz majd. A játék idén október 31-én jelent meg Japánban, de tavasszal a nyugati országokban is befut angol szinkronnal (minden Persona 5-ös szinkronszínész visszatér) és angol felirattal.

A játék két verzióban lesz megvásárolható: az alap kiadásban és a Phantom Thieves Edition formájában, limitált mennyiségben. Ennek tartalma:

- Persona 5 Royal
- Joker maszk, állvánnyal
- Fémdoboz
- Zenei album
- Művészeti album
- Dinamikus PS4 téma
- Mindez egy gyűjtői dobozban

A nyugati Persona 5 Royal vásárlók a fizetés után megkapnak majd minden, az alapjátékhoz megjelent DLC-t, illetve több új DLC csomag is megjelenik a Royallal együtt. Ezek semmi brutálisat nem kínálnak néhány új Personán és egy Kasumi ruhacsomagon túl.

A Persona 5 Royal megjelenése tehát 2020. március 31-ére várható PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)