Hirdetés

Persona 5 Scramble - új infók jöttek és egy új trailert is kaptunk

|

Rengeteg apróság kiderült a legfrissebb videóból, és azt is megtudtuk, hogy a Persona 5-höz képest mikor játszódik a Scramble.

Hirdetés

Miközben a Persona 5 Royal megjelenésére készülnek Japánban, az Atlus kidobott egy infócsomagot a Persona 5 Scramble-hez kapcsolódóan is. Ez egy akció spin-off lesz, ami a körökre osztott harcrendszert magamögött hagyja, de a videó alapján nagyjából itt véget is érnek a különbségek.

Hirdetés

Oké, nyilván sok mindenben eltérnek majd a játékok, de a széria fontos elemei megmaradtak: misztikus erőkkel megoldandó rejtély, mindennapi élet a valóságban, haverokkal lógás, és gyönyörű anime átvezetők mind-mind lesznek a Scramble-ben, harcok közben pedig bármelyik karakterrel beállhatunk kaszabolni (leszámítva Futabát, természetesen).

A játék egy közvetlen, kánonhoz tartozó folytatása lesz a Persona 5-nek. A sztori fél évvel a Phantom Thief banda "visszavonulása" után játszódik, amikor is a srácok nyári szünete kellemes lazulásból hamar pörgős kalandozásba csap át. A lenti trailer nagy vonalakban mesél a sztoriról, és több jelenetet is mutat az új játékelemekből.

A dobozképhez használt művészeti anyagot is megkaptuk:

A Persona 5 Scrambe 2020. február 18-án jelenik meg Japánban PlayStation 4-re és Nintendo Switchre. A nyugati megjelenés pontos dátuma egyelőre nem ismert, de várhatóan nem kell sokáig kihúznunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)