Hirdetés

Persona 5 tesztek - erre bizony megérte várni

|

Hamarosan nyugaton is megjelenik a Persona ötödik része, a szaksajtó pedig elég egyhangú ítéletet hozott a játék felett. Ez bizony remek JRPG lett.

Hirdetés

Elég régen hallatott már magáról a Persona 5, de a sokszor elcsúsztatott megjelenés után jövő hónapban végre tényleg megérkezik, és már be is futottak az első tesztek, amelyek alapján kijelenthetjük, hogy megérte ilyen sokat várni rá, ugyanis nagyon jó értékeléseket kapott.

Nagyon sok különböző, játékokkal foglalkozó újság és weboldal tette közzé már saját tesztjét az Atlus csapatának alkotásáról, de a pontszámban nagyjából megegyeznek ezek az értékelések.

GamesRadar+ - 10
USGamer - 10
God is a Geek - 10
The Sixth Axis - 10
Push Square - 10
RPG Site - 10
PlayStation Official Magazine UK - 10
IGN - 9.7
Everyeye.it - 9.5
Game Informer - 9.25
Polygon - 9
GameSpot - 9
Destructoid - 9
Stevivor - 9
Metro - 9
Eurogamer Italy - 9
Hardcore Gamer - 4.5/5
Eurogamer - "Nélkülözhetetlen"
Kotaku - "egy óriási, szenzációhajhász sztori, rendkívüli stílusban előadva"

A Persona 5 április 4-én érkezik meg PS3-ra és PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)