Hirdetés

Persona 5: The Royal - rövid trailerrel mutatkozott be az Atlus újdonsága

|

Úgy tűnik, lesz egy vadonatúj szereplő is a rejtélyes projektben, amiről csak később kapunk további részleteket.

Hirdetés

Sejtettük, hogy a csapat ügyködik valamin a Persona sorozat kapcsán, hiszen korábban már kaptunk tőlük egy teasert, habár nem derült ki belőle túl sok minden. Az új kedvcsinálótól sem lettünk sokkal okosabbak, de azt már legalább tudjuk, mi a projekt neve.

Hirdetés

Már készül az Atlus műhelyében a Persona 5: The Royal, ami a jelek szerint PlayStation 4-re fog megjelenni, és a most közzétett trailerben feltűnik egy eddig ismeretlen, vörös hajú lány is, aki a  videóban elhangzottak alapján nem igazán ért egyet a The Phantom Thieves of Hearts nevű brigád módszereivel.

A fejlesztők egyébként azt ígérték, hogy április 24-én még többet tudhatunk majd meg az alkotásról, de addig bizony be kell érnünk ezzel a kedvcsinálóval.

Szerintetek miféle játékot takarhat a Persona 5: The Royal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)