Hirdetés

Persona Q2: New Cinema Labyrinth - nyáron végre nálunk is megjelenik

|

Az Atlus játéka Japán után már nyugaton is elérhető lesz, ráadásul még idén megérkezik.

Hirdetés

Viszonylag elég gyakran előfordul, hogy egy japán videojáték először csak a szigetországban jelenik meg, majd valamivel később a világ többi részén is elérhetővé válik. Ez a helyzet a népszerű Persona sorozat egy spin-offjával is, ami hamarosan nálunk is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A Persona Q2: New Cinema Labyrinth eredetileg tavaly ősszel debütált Japánban Nintendo 3DS-re, de néhány hónap múlva már nem csak az ottani játékosok élvezhetik majd a kalandot. A játékot fejlesztő Atlus ugyanis bejelentette, hogy június 4-én Európában és Amerikában is megjelenik a spin-off. Az alapkiadás mellett érkezik egy Showtime Premium Edition nevű változat is, ami egy picit drágább lesz, de cserébe tartalmaz majd néhány gyűjtői jóságot, így például egy Koromaru plüss is lesz a pakkban.

Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)