Hirdetés

Perzsia hercege: Az idő homokja - Gyere velünk moziba! UPDATE: Megteltünk!!!

|

Ülj be velünk ismét a moziba, hogy együtt izguljuk végig 2010 legjátékosabb filmjét, a Perzsia hercege: Az idő homokját!

Hirdetés

UPDATE! Ahogy azt sejteni lehetett, pillanatok alatt elkelt az összes szabad hely a májusi Perzsia hercege filmvetítésre. A tegnapi kihirdetés óta folyamatosan ömlenek a levelek, de sajnos a későn kapcsolóknak már nem tudunk helyet biztosítani. Köszönjük azoknak, akik eddig jelentkeztek! A leggyorsabbakat május 12 és 14 között értesítjük a jó hírről.

Kedves egybegyűltek, játék- és filmszerető barátaink! Mint oly sokszor már a történelemben, ismét kilátásban van egy felejthetetlen közös este, mikor olvasó és szerkesztő a moziteremben ülvén premier előtt együtt izgul végig egy friss hollywoodi szuperprodukciót. Igen kedves barátaim! Hamarosan megint csak nekünk forog a vetítőgép, és nem is akármilyen filmet nézhetünk meg együtt! Készen álltok?

Mert a Fórum Hungary jóvoltából és szervezésében 2010. május 17-én 19:00-kor a Cinema City Arénában (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.) együtt nézhetjük meg premier előtt az év legjátékosabb és általunk talán leginkább várt filmjét, a Perzsia hercege: Az idő homokját, angolosabb nevén Prince of Persia: The Sands of Time-ot. Mindezt ingyen, és bérmentve. Az eljárás és a részvétel menete a szokásos:

Küldj mihamarabb teljes neveddel egy e-mailt a mozi@gamestar.hu címre, amiben jelzed nekünk részvételi szándékodat. Az előző vetítésektől eltérően, az irgalmatlan rohamot lelki szemeinkkel látva most mindenki csak egy főre, saját magának kérhet foglalást. Ha mindenképp barátoddal vagy ismerősöddel szeretnél jönni, akkor szólj neki időben a soha vissza nem térő lehetőségről, és kérd meg, hogy ő is regisztráljon! Tikk-takk-tikk-takk.... Helyeink vészesen fogynak! Siessetek!

A jelentkezések beérkezésének határideje május 12. Kollégáink ezt követően és az összesítés után legkésőbb május 14. péntekig elküldik a visszaigazoló e-maileket azoknak, akik időben kapcsoltak és jöhetnek velünk megnézni Perzsia hercegét.

Összefoglalva tehát:

Perzsia hercege: Az idő homokja premier előtti filmvetítés
Szervező: Fórum Hungary
Időpont: 2010. május 17., 19:00 óra
Helyszín: Cinema City Aréna (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.)
Részvétel: Ingyenes, regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Egy névvel és részvételi szándékkal kitömött e-mail a mozi@gamestar.hu-ra
Visszaigazolás: Május 12 és 14 között

Világos ugye? Gyertek és mulassunk egy jót!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)