Hirdetés

A PES 07 jobb lesz PS3-on

|

A PES sorozat már évek óta rendre nagyobb szakmai elismerést kap mint a rivális Fifa sorozat. A Konami focijátékában is hasonló változtatásokat fognak eszközölni mint a Fifa-ban.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb a kommentátor funkció minőségének feljavítása. Azt már az EA egyik embere is megmondta korábban hogy ezen aspektus feljavítása csak a következő generációs adathordozók elterjedésével történhet, mert egyszerűen kifogytak a helyből. Jelenleg csak a PS3 rendelkezik új típusú lemezzel amire már sokkal több dolog férhet mint egy DVD-re. Így a PES 07 PS3-as verziója 18 GB-ot foglalhat majd el a lemezen míg a többi maximum 7 GB-t. Az új fajta lemez gyorsabb elérésű is így a PS3-as PES 07 stabil 60 fps-el fog futni ami magasabb mint az Xbox360-on várható. Mindez az egyik Konamis dolgozó blogjából derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)