Hirdetés

PES 2011 - Vissza a hardcore játékosokhoz!

|

Nem engedhet meg magának több játékosvesztést a Pro Evolution Soccer

Hirdetés

Egymás mellé rakva az elmúlt évek Fifáit és PES-eit szemmel látható a tendencia, miszerint a játékot komolyan gondoló PES kezdte elhagyni szeretett tulajdonságait, míg a kezdetben örömfocit játszó FIFA ezeket összeszedve komoly versenytársa lett a hardcore játékosok kegyeiért folyó versenyben. Erről Gyu tudna sokat mesélni, őt kérdezzétek! A helyzet talán változik a PES 11-el.

Jon Murphy marketing manager is, aki 1998 óta dolgozik a Pro Evolution Soccer sorozaton hasonlóan látja a helyzetet. „Meg akarjuk állítani rajongóink hardcore rétegének elpártolását, ami őszintén szólva eléggé nyugtalanító, hogy bekövetkezett. Évekig csak ültünk a babérjainkon és azt hittük, hogy ez soha nem fog bekövetkezni." - hangzik az őszinte és igaz vallomás. „Az EA most egy kihívás elé állít bennünket, amit teljesítenünk kell. És ez jó, de nem ez az elsődleges célunk. A PES 2011-el célunk az, hogy egyetlen újabb rajongót se veszítsünk, illetve hogy visszanyerjük a hardcore rajongókat." Adja az Ég!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)