Hirdetés

Gamescom 2013 - PES 2014 megjelenési dátum

|

A Konami megosztotta velünk a PES 2014 megjelenési dátumát, ami egészen véletlenül a FIFA 14 premierjének környékén várható.

Hirdetés

Bár a Castlevania: Lords of Shadow 2 megjelenését áttolta 2014. február 28-ra a Konami, a PES 2014 még idén ősszel megjelenik, így ismét lesz konkurenciája a FIFA 14-nek.

A gamescom expón a Konami napra pontos dátummal is ellátta focis játékát, ennek értelmében a PES 2014 megjelenésére szeptember 20-án számíthatunk majd PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra, továbbá digitális változatban is. A Pro Evolution Soccer 2014 premierje előtt ki is próbálhatjuk majd a címet egy demónak köszönhetően, ami szeptember 11-én válik elérhetővé a Sony kurrens konzoljára, egy nappal később pedig Xbox 360-ra.

A PES 2014 kapott egy vadonatúj trailert is (fent), ez alapján már bárki eldöntheti, hogy a FIFA 14-et, vagy a Konami játékát választja-e ősszel. Ti tudjátok már?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)