Hirdetés

PES 2016 - megérkezett a demó

|

Megérkezett a Pro Evolution Soccer 2016 kipróbálható verziója, de nem mindenki fog neki örülni.

Hirdetés

A Konami a 2015-ös gamescomon duplán is megörvendeztette a Pro Evolution Soccer széria rajongóit, ugyanis nemcsak bejelentette, hogy megszerezte a 2016-os EB jogait, de megmutatta a PES 2016 játékmenetét is, amibe már bárki belekóstolhat, köszönhetően a ma megjelent demónak. 

A Konami azonban nem tette elérhetővé a PES 2016 egy szeletét minden támogatott platform számára, csakis a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok játszhatnak a demó felhozatalával, melyben a következő csapatok kaptak helyet: Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras és Brazília, valamint Franciaország válogatottja. A meccseket 6 és 10 perc közé rövidítették le, de már ez alapján is eldönthetjük, hogy bejön-e a PES 2016 vagy sem. 

A Pro Evolution Soccer 2016 megjelenése szeptember 17-én várható PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)