Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 - végül mégsem lesz meg a várt felbontás

|

Mégsem jött össze az egységesen natív 1080p PlayStation 4-én és Xbox One-on is. Csak az egyik konzol tulajdonosai kapják meg a maximális felbontást.

Hirdetés

Bár nagyon reménykedtünk abban, hogy a Pro Evolution Soccer 2016 meg fogja kapni az 1080p-t PlayStation 4 mellett Xbox One-on is,

Adam Bhatti, a Pro Evolution Soccer termék menedzsere egy Twitter üzenetben tudatta a nagyérdeművel, hogy a Konami végső döntésének köszönhetően az Xbox One verzió nem fogja megkapni a hőn áhított 1080p-t. A már letölthető demó változat 1360x1080-as felbontásban fut, az Xbox 360 és PlayStation 3-as verzióknak pedig maradt az 1280x720 pixel.

Bhatti következő tweetjében már arra hivatkozott, hogy szabad szemmel senki sem fogja tudni megmondani a különbséget, de valószínűleg lesznek olyanok, akiket ez cseppet sem vigasztal. PlayStation 4-en képes lesz a játék az 1920x1080 pixeles felbontásra is.

A Pro Evolution Soccer 2016 szeptember 17-én jelenik meg egész Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)