Hirdetés

PES 2016 - mégsem maradunk ki az Euro 2016 DLC-ből

|

Mindenki megnyugodhat, az összes EB-résztvevő ország, így hazánk is teljes játékoskeretével elérhető lesz az Euro 2016 DLC-ben.

Hirdetés

Korábban arról írtunk, hogy 9 EB-résztvevő ország, köztünk hazánk esetében a Konami nem tudta megszerezni a hivatalos licenceket, így a PES 2016 ingyenes DLC-je magyar mezek és arcok nélkül marad.

Nos egy friss sajtóközleményből kiderült, ez csak részben igaz. Magyarország, Románia, Svájc, Oroszország, Lengyelország, Belgium, Írország, Svédország és Ausztria válogatottjai valóban csak az eredetihez hasonlító mezeket kapnak, melyek színvilágukban megegyeznek a hivatalos szerelésekkel, azonban az emblémák és a támogatói jelzések hiányozni fognak róluk. Az említett 9 nemzet játékosai viszont saját nevükkel, arcukkal és valódi képességeikkel kerülne be a Konami játékába. Így azért már nem is olyan vészes a helyzet.

Az Euro 2016 DLC március 24-én válik elérhetővé PC-n, valamint PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One konzolokon. Április 24-én kapni fogunk egy új PES 2016 kiadást, melynek lemezére már felkerül a labdarúgó-Európa-bajnokság hivatalos DLC-je is, ez azonban csak PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)