Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2016 - már tudjuk, hogy mikor jelentik be

|

Egy hét múlva bemutatkozik a FIFA 16 nagy kihívója, a PES 2016 is. A Konami legutóbb nem tudta megverni az EA szériáját, na de talán majd most; csak női játékosok legyenek.

Hirdetés

Az EA Sports a FIFA 16-tal alaposan feladta a leckét a konkurenciának, ugyanis ezúttal női válogatottakat is beletettek a felhozatalba, és korábban sztori módot is pletykáltak hozzá. Ezek még annak ellenére is csábítóak, hogy a játék nem minden platformra fog megjelenni.

Egyelőre még találgatni sem tudunk azzal kapcsolatban, hogy a PES 2016 milyen újdonságokat vonultat fel a riválissal szemben (a fenti kép az előző részből származik), viszont az UEFA Champions League PES-pavilonja megerősítette, hogy június 12-én, még az E3 indulása előtt bemutatkozik a széria következő felvonása: 

A francia BlogPES információi szerint a PES 2016 PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jelenhet meg, de a dátumot ők sem tudták kideríteni. 

Ti mit vártok a következő Pro Evolution Soccertől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)