Hirdetés

PES 2017 - megérkezett a demó

|

A Konami egy Borussia Dortmunddal fűszerezett trailerben ígérte meg a gamescom alatt, hogy hamarosan kipróbálhatjuk a PES 2017 újdonságait, és legnagyobb örömünkre már meg is kaptuk a demót.

Hirdetés

Az FC Barcelona után a Borussia Dortmund is a PES 2017-ben talált otthonra - adta a tudtunkra egy hete egy hangulatos trailerrel a Konami, de nem csak ezt jelentették be. 

A kiadó azt is megígérte a Pro Evolution Soccer 2017 iránt érdeklődőknek, hogy augusztus 24-től letölthetik a sportjáték próbaverzióját, amely két stadiont (Camp Nou, Neu Sonne Arena) és kilenc csapatot (Club Atletico de Madrid, Arsenal FC, FC Barcelona, CA Boca Juniors, CA River Plate, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, továbbá a német és francia válogatott) tartalmaz. A Konami betartotta a szavát és a szeptember 13-án megjelenő PES 2017 demóját mától tölthetjük PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra a linkekre kattintva. 

A PlayStation Universe információi szerint egyébként szeptember elején a nagy rivális, a szeptember 27-én érkező FIFA 17 is megkapja majd a maga kipróbálható változatát, amelyben olyan csapatok szerepelnek, mint a Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea és a Bayern München. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)