Hirdetés

PES 2017 vs. FIFA 16 - hasonlítsuk össze a grafikát

|

A legfrissebb PES demója önmagában jól mutat, de mi lesz akkor, ha mondjuk a tavalyi FIFA mellé tesszük?

Hirdetés

A Pro Evolution Soccer 2017 demo verziója már letölthető minden platformra (kivéve PC-re). Mindenki belekóstolhatott már, hogy milyen lesz a virtuális foci jövője, és eldönthette kell-e neki a játék. De akad olyan játékos is, aki inkább a részleteken szőröz.

Mivel a FIFA 17-tel még nem lehet összehasonlítani, így a Cycu1 néven dolgozó videós is csak a FIFA 16-tal tudta összerakni. A grafikai különbségek nagyon szembetűnőek, így aki a látványra megy az biztosa megtalálja a számítását a PES-ben.

Persze az összehasonlítás ott bicsaklik meg, hogy egy tavalyi FIFA-ról van szó, a FIFA 17 Frostbite motorral fut majd, EndreMan ki is próbálta a gamescomon, és szerinte látványosan szebb lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy amint a nagyközönség számára is kipróbálható lesz, találunk majd összehasonlító videót erről is.

A Konami focis mókája 2016. szeptember 15-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A FIFA 17 megjelenés szeptember 29-én várható PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)