Hirdetés

A PES 2019 kiadója is meglepődött a PlayStation Plus-os változtatáson

|

Úgy tűnik, hogy az előfizetőkhöz hasonlóan a Konami sem számított arra, hogy le lesz cserélve a focis játék.

Hirdetés

A PS Plus júliusi ajándékainak élesedése előtt a Sony úgy döntött, hogy nem a PES 2019-et csomagolja a Horizon Chase Turbo mellé, hanem a Detroit: Become Human Digital Deluxe Editiont. Sokan örültek ennek a változásnak, de azt még mindig nem tudni, miért alakult így a dolog.

Hirdetés

A jelek szerint a Konami nem tudta, hogy ki lesz cserélve a PES 2019, és a kiadó egyik képviselője szerint teljes egészében a Sony döntött erről. A változtatás napján egyébként Lennart Bobzien, a Pro Evolution Soccer európai márkamenedzsere is megszólalt az ügy kapcsán, és ő sem tűnt sokkal tájékozottabbnak.

"Nem igazán tudom megmondani, mi történt, mivel én ma reggel tudtam meg ezt, amikor kinyitottam a laptopomat. Nem tudom megmagyarázni."

- nyilatkozta Bobzien korábban a GameSpotnak.

A Sony persze már bocsánatot kért a csere miatt, de továbbra sem indokolta meg, miért volt szükség rá.

Szerintetek mi okból lett lecserélve a PES 2019?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)