Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2019 - végre nem kamu csapatok és játékosok lesznek

|

Ha hinni lehet a szivárogatásoknak, akkor "tetemes mennyiségű" új licenc kerül a játékba.

Hirdetés

Nemrég egy szivárogtatás keretében nyilvánossá váltak az első képek és részletek a Konami focis játékáról, amik alapján a rajongók által egy már régóta reklamált hiányosság is orvoslásra kerül.

Hirdetés

A PES szériának mai napig rengeteg rajongója van, abban mindig is egyetértettek a játékosok, hogy a csapatok és a különböző bajnokságok licencei meglehetősen hiányosak, főleg az ősi rivális FIFA játékokhoz mérten. Ez a probléma pedig csak hatványozódni látszott, hiszen a PES 2019-es installációjában már az UEFA hivatalos kupasorozatai sem kapnak helyet, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az UEFA Szuperkupát, mivel a Konami nem tudta megújítani a 10 évvel ezelőtt kötött megállapodást az UEFA-val.  

A kiszivárgott információk között megtalálható a PES 2019 bolti leírása is, ami többek között "autentikus bajnokságokat" és "megannyi új licencelt bajnokságot" ígér. Ez örömteli hír lehet a rajongóknak, hiszen a leírás azt sugallja, hogy a Konami idén komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy pótolja valamilyen formában az elvesztett UEFA licenceket. Az persze továbbra is valószínűtlen, hogy a japán cég képes lett volna versenybe szállni az EA Sports-szal a brit Premier League jogaiért, viszont meglehet, hogy kisebb bajnokságokat viszontláthatunk majd a PES 2019-ben.

Továbbá kiderült, hogy a közösségközpontú MyClub játékmód "minden eleme" újragondolásra került, már ha hihetünk a szivárogtatásoknak. 11 új jártasság került a módba, beleértve a haladó lövéseket, tovább az állóképességnek is nagyobb szerepe lesz a mérkőzések során.

A kiszivárgott képeken Philippe Coutinho a liverpooli kirándulás után már a Barcelona mezében rúgja a bőrt, ami arra enged következtetni, hogy a Konami és a katalán csapat együttműködése továbbra is él.

Hamarosan a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet mind az új PES-t, mind a FIFA-t illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)