Hirdetés

PES 2020 - a 2020-as Európa-bajnokságban is rúghatjuk a bőrt

|

Újabb értékes licencet zsebelt be a Konami focis játéka.

Hirdetés

Idén tényleg nagyon úgy fest, hogy a Pro Evolution Soccer csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a játék egyik legtöbbet emlegetett problémáját is orvosolják. A teljes olasz bajnokság licence után ugyanis a jövőévi labdarúgó-Európa-bajnokság jogait is bezsebelte a japán sportjáték.

Hirdetés

Korábban is érkeztek nagy bejelentések a Konamitól a PES licenceit illetően, többek között az olasz Juventus kizárólagos jogait is megszerezték, ami azt jelenti, hogy a közvetlen rivális FIFA 20-ban már egy fiktív, Piemonte Calcio nevű csapat fogja helyettesíteni a torinóiakat. Továbbá friss hír, hogy az EA játéka mellett idén már a PES-ben is teljes részletességében élvezhetjük az olasz Serie A küzdelmeit.

Habár a Bajnokok Ligája jogait hosszú idő után elveszítette tavaly a Konami, a PES 2020-ban egy másik rangos kupasorozattal, a 2020-as Európa-bajnoksággal szeretnék valamelyest kitölteni a BL után maradt űrt. Az európai küzdelmek egy letölthető DLC-ként érkeznek majd a játékba, várhatóan 2020 második negyedévében. A kiegészítőben 50 nemzet válogatottja fogja képviselni magát.

Mit gondoltok, sikerülhet a PES-nek felzárkózni a licenc-versenyben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)