Hirdetés

Peter Jackson "valami új" játékot fejleszt

|

A Halo mozi ugyan nem készül el, és így a Halo Chronicles sem, de Peter Jackson marad a játékiparban.

Hirdetés

Ahogy azt tegnap hírül adtuk, a Halo mozi a gazdasági válság áldozata lett. Ennek folyománya, hogy a hivatalosan sosem létezett Halo MMO, a Halo Chronicles sem készül el. Peter Jackson játékfejlesztő csapata a Wingnut Interactive azonban nem oszlik fel.

Sőt, már el is hintették, hogy Jackson és csapata "valami teljesen új" stuffon dolgoznak. Ennél több részletet sajnos nem árultak el, de mivel a bejelentés egy új IP-ről szól, nagy valószínűséggel kijelenthetjük, hogy nem valamelyik Jackson film átiratáról van szó. Pedig a mestet keze elég sok dologban benne van. Pedig egy The Hobbit játék sem lenne rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)