Hirdetés

Peter Molyneux: A Fable 4 mindenkit le fog nyűgözni

|

A sokszor nagyot mondó brit dizájner olyan Fable 4-ről álmodik, ami bármelyik játékkal szemben megállja majd a helyét.

Hirdetés

A friss BAFTA-díjas Peter Molyneux interjú közben árulta el, hogy szívén viseli a Fable 3 sorsát, s arról, hogy összértékelését tekintve elmaradt a második résztől, csakis ő maga tehet, nem pedig azok a tehetséges emberek, akik a játékon dolgoztak.



A Lionhead feje úgy látja, hogy a Fable 3 technikailag nem tudta felvenni a versenyt riválisaival. Arra a kérdésre, hogy mit szeretne elérni a Fable negyedik részével, a következőképp válaszolt: "Tisztán látom magam előtt, hogy a jövőben milyen irányba halad tovább a Fable. Úgy vélem, bármihez is kezdünk vele, már pusztán minőségével le kell nyűgözzük az embereket. Nem csupán egy újabb részt készítünk, hanem valamit, ami bármivel felveszi a versenyt, és állja a sarat a legjobbak legjobbjaival szemben is mind technológia, mind dráma, mind történetmesélés tekintetében."

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)